Sie befinden sich hier:

Wie zijn de personen achter de stemmen van het Ingenico-team?

Tijdens het technische traject dat komt kijken bij de aansluiting op een internetkassa, is het fijn als u een vast aanspreekpunt hebt waar u altijd terecht kunt met vragen. Het Ingenico-team zit daarom dag in, dag uit voor u klaar. Misschien heeft u hun stem al eens gehoord, maar is het niet interessant om eens kennis te maken met de personen achter de stemmen?

Met vier een eenheid

Aandacht, stabiliteit en vertrouwen: dat zijn de kernwoorden van het Ingenico-team, dat bestaat uit Patrick, Yvonne, Mira en Sacha. Alle vier worden ze gedreven door een van nature aanwezige klantgerichtheid en de wens om het onderste uit de kan te halen. En omdat het hoogst mogelijke serviceniveau in onze optiek alleen behaald kan worden wanneer je als eenheid te werk gaat, wordt net zoveel aandacht besteed aan het interne werkklimaat.

Met plezier naar het werk

De sfeer binnen het Ingenico-team wordt misschien nog wel het best getypeerd door onze meest recente aanwinst: Mira. “De manier waarop ik met open armen ben ontvangen in dit team is super. Direct merkte ik dat service hier centraal stond en dat we er elke dag voor de klant zijn, maar ook voor elkaar. Ik ben met veel aandacht ingewerkt en ga sinds dag 1 iedere ochtend met een glimlach naar mijn werk. We zijn altijd serieus in ons werk, maar als het even niet druk is kunnen we gelukkig ook lachen met elkaar.”

Iedereen is anders

En dat merkt u als klant. Iedereen die zich aan de telefoon meldt wordt bij de hand genomen, wat de vraag ook luidt. Patrick: “Ons team sluit voornamelijk webwinkeliers aan op online betalen. Gedurende het hele traject vanaf de technische koppelingen met de gewenste betaalmethoden zijn we het klankbord voor onze klanten. Met onze kennis en kunde over uiteenlopende branches ondersteunen we hen bij hun wensen en behoeftes. Een ticketingservice is bijvoorbeeld een heel andere organisatie dan een ondernemer uit de hospitalitybranche, dus hier spelen we in overleg met de merchant ook heel specifiek op in. Bij ticketing heb je te maken met seizoenspieken in de transacties of momenten van drukte bij de verkoop van tickets voor een populair concert, terwijl je in de retail weer meer rekening moet houden met drukte vlak nadat een commercial op televisie is vertoond.” 

Doorvragen en luisteren

Daarom is het essentieel dat het Ingenico-team de klant continu een spiegel voorhoudt, vult Yvonne aan. “In de eerste gesprekken die we voeren met onze klanten besteden we veel aandacht aan het schetsen van hun wensen. We zoeken altijd naar de beste oplossing en luisteren ook tussen de regels door. Heeft een klant een bepaald abonnement voor ogen waarvan wij denken dat het niet de beste keuze is? Dan adviseren we daarin. De klant staat immers voorop!”

Specialismes verschillen

Om dat ideaal zo goed mogelijk uit te kunnen dragen, houdt het team ook in het oog wat de beste match is voor een klant. Sacha: “We weten intern heel goed waar ieders kwaliteiten liggen en koppelen onze klanten zo veel mogelijk aan de collega met het meest bijpassende specialisme. We zijn echt getraind op een zo hoog mogelijk serviceniveau en bouwen altijd een persoonlijke band op met onze klanten. Dat maakt ons werk zo uitdagend.”

Trust Guard