Sie befinden sich hier:

Trust Guard: More Trust is more Sales

Als u een webshop runt, wilt u dat uw klanten op u kunnen bouwen. Dat ze hun gegevens met een gerust hart aan u kunnen toevertrouwen in de wetenschap dat de beveiliging in orde is. In deze blog daarom alles over het Trust Guard-keurmerk: fijn voor uw klant, goed voor uw credibility.

Veiligheid garanderen

Zeg nou zelf: u koopt online toch ook liever bij een webshop met het Thuiswinkel Waarborg? Dan weet u tenminste dat u goed zit en dat u erop kunt vertrouwen dat de door u bestelde artikelen in elk geval worden geleverd – en zo niet, dat u zich op de Thuiswinkel Waarborg-richtlijnen kunt beroepen. Datzelfde geldt, zeker sinds de intrede van de AVG, voor de wetenschap dat persoonsgegevens bij uw webshop in goede handen zijn en dat u uw klanten ervan kunt verzekeren dat gevoelige informatie niet zomaar op straat komt te liggen.

Uw veilige website verdient een keurmerk

Die zekerheid biedt u uw klanten met het gratis Trust Guard-keurmerk, ook wel het Trust Guard Seal genoemd. Dit glasheldere, felgroene seal springt direct in het oog en draagt met de heldere ‘secured’-vermelding aanmerkelijk bij aan het veiligheidsgevoel van uw klant. En terecht ook, want Trust Guard toont het seal ook alléén wanneer de scan daadwerkelijk aantoont dat uw website veilig is bevonden. Op het moment dat uit een periodieke beveiligingsscan bepaalde risico’s zijn komen bovendrijven, wordt het keurmerk onzichtbaar gemaakt totdat de problemen zijn opgelost. Betrouwbaar en transparant. 

Voordelen keurmerk

Op deze manier kunt u dus aan uw klanten laten zien dat u écht serieus bezig bent met de AVG en met preventieve maatregelen om data veilig te stellen. Dankzij de meest recente herontwikkelingen is het logo ‘floating’: het zakt en stijgt mee wanneer uw klant door uw website scrollt. Afhankelijk van the best fit voor uw website, kunt u kiezen uit verschillende designs. En, last but not least, het logo is responsive en past zich in grootte aan op pc´s, tablets of smartphones.

Het Trust Guard seal kost u niets, maar verhoogt wél uw conversie en vertrouwensrelatie met uw klant. En bedenk: terwijl u wacht, kan uw concurrent het keurmerk al maanden op de website hebben staan. 

Klik hier om te zien of uw site ook het keurmerk verdient!

Trust Guard